OFTE STILLEDE
SPØRGSMÅL

Kaktus Towers er to nye tårne med eksklusive lejeboliger liggende centralt i København, nær Dybbølsbro Station. De to arkitektegnede tårne indeholder 2 forskellige typer lejeboliger med altaner og en flot udsigt over byen. Derudover får beboerne adgang til en lang række forskellige fælles faciliteter og områder, som ligger i bunden af tårnene.

Kaktus Towers ligger ved Dybbølsbro Station, lige ved indgangen til Fisketorvet Shoppingcenter og nær populære ungdomskvarterer som Vesterbro, Kødbyen og Islands Brygge. Det er også her at IKEAs nye, store city butik er ved at blive bygget. Om sommeren bor du kun 5 minutter fra et af Københavns populære havnebade.
Vi melder ud, så snart vi har mere information om huslejeniveauet for de forskellige typer lejeboliger i Kaktus Towers. Alle fællesfaciliteter vil blive medregnet i huslejen.
Du kan uforpligtende skrive dig op på interesselisten til lejeboligerne. Dette gør du ved at udfylde sign up formularen her på hjemmesiden. Er du på listen, er du en af de første, som får besked om premierestart og lejepriser, men du får også løbende tilsendt mere information om lejeboligerne i Kaktus Towers.
Lejeboligerne i Kaktus Towers har flere skrå vægge og vinkler, som gør det svært at indrette med standardmøbler. Derfor har de prisvindende arkitekter bag byggeriet specialdesignet flere af møblerne, bl.a. en kombineret seng/sofa som passer perfekt ind i lejligheden, og er placeret, så du kan vågne med udsigt over København hver morgen. Derudover indeholder lejligheden et lækkert designerkøkken fra det kendte, danske mærke Reform. Vi kan også tilbyde dig en startpakke, så du kommer godt og nemt på plads i din nye lejlighed.
Kaktus Towers har premiere i foråret 2022. Her glæder vi os til at tage dig med op i flere prøveboliger i de to tårne. Sørg for at komme på interesselisten, så du er blandt de første, som får besked, når udlejningen går i gang.

Ja, der er både elevatorer og trapper op til alle lejligheder i Kaktus Towers. Vil du være i god form, anbefaler vi trapperne. Tårnene er 60 og 80 meter høje, så der er langt til toppen.

Hele bunden af Kaktus Towers består af fællesområder, som alle beboere kan benytte. Her er blandt andet fitness, vaskeri, arbejdsområder og lounges, hvor I kan hænge ud sammen. Hele ønsket med Kaktus Towers er at facilitere til fællesskab og community living. Du bor i din lejlighed, men lever i hele bygningen. Vi glæder os til at afsløre endnu flere fede fællesfaciliteter, efterhånden som premieren nærmer sig.

Ja, alle lejlighederne i Kaktus Towers har altaner. Nogle lejlighedstyper har desuden adgang til to altaner.
Tja, vi synes næsten, det giver sig selv. Boligernes mange altaner stikker ud som spidse pigge, og derfor minder tårnene lidt om to kaktus planter, når man ser dem udefra. Vi kunne også have kaldt dem ’Hedgehog Towers’ eller ’Sea Urchin Towers’, men altså… Kaktus er en cool plante!

Kaktus Towers er for alle, der er interesseret i at leve i et co-living community. Det kunne eksempelvis være unge, der er under uddannelse, og gerne vil bo nær byens uddannelsessteder, eller nyuddannede der er startet på et job i København og omegn. Endelig er lejeboligerne også perfekte til expats, som skal arbejde i København i kortere eller længere perioder, og dermed nemt kan flytte direkte ind i de halv-møblerede lejligheder.

Co-living er en ny måde at leve sammen på. Det betyder at du får den perfekte kombination af privatliv og fællesskab. Du bor i din egen lejlighed, men får samtidig adgang til en masse fede fællesfaciliteter og områder i bygningen. Områder som I deler i fællesskab. At bo i en lejlighed med co-living betyder, at du nemt kan møde andre mennesker, få nye venskaber og vælge de sociale aktiviteter til og fra efter dit eget behov og humør. Vi tror på, at co-living konceptet kan være med til at modvirke ensomhed. Kaktus Towers fællesområder skal indbyde til at beboerne lærer hinanden at kende, og får et tættere sammenhold, og at unge, der bor alene, forhåbentligt føler sig mindre ensomme i storbyen.

FØRST I KØEN? TILMELD DIG NU, OG FÅ NYT OM PREMIERESTART.

FØRST I KØEN? TILMELD DIG NU, OG FÅ NYT OM PREMIERESTART.

home projekt logo

home Sydhavnen & Projektsalg
Teglholmsgade 66A, st,
2450 København SV

Design and powered by nood.